Skip to main content

::MUFFIN COKLAT CHIP MAMAYATIE::

MUFFIN BOLEH TAHAN BERAPA LAMA..?

Dari segi ketahanannya, muffin lebih tahan lasak daripada cupcake, ianya tahan disimpan dalam bekas kedap udara antara 4-5 hari, bergantung kepada cara penyimpanan. lebih tahan lama jika disimpan didalam peti sejuk... bila nak makan boleh dipanaskan didalam ketuhar gelombang, microwave ler...
Muffin yang disediakan adalah dari adunan/bahan2 yang halal dan mudah didapati disemua kedai.
3. ADA BERAPA BANYAK FLAVOUR MUFFIN...?
PERASA : vanilla, coklat, strawberry, pandan.
boleh tambah filling (blueberry, oren, strawberry) atau coklat chip
4. ADA KHIDMAT DELIVERY...?
YA. Kami ada menyediakan perkhidmatan delivery. Kos delivery bergantung kepada lokasi anda.
5. BAGAIMANA CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN...?

melalui telefon, sms ME 0175884770
 RM1.50 SIZE L/EACH
MIN ORDER 16PCS 
 MUFFIN WIF PACKING & REBEN TQ
(HARGA LAIN + 20SEN)
 

Comments

Popular posts from this blog

Rendang dan pulut kuning ipoh perak

Sedia menerima tempahan rendang dan pulut kuning ipoh perak dan kawasan sewaktu dengan nya Harga rendang ikut pasaran ayam Berminat hubungi terus ye @mamayatie_kitchen  Www.wasap.my/60175884770

RESEPI MELON BREAD

Siapa sini pernah makan Japanese sweet bun aka melon bread? Serious sedap 😋 Nak beli tak banyak kedai yg ade jual. Jadi harini sis nak share resepinye 😊 boleh lah siapa2 yg teringin tu try buat. Resepi Melon Bread : Bahan-bahan : DOH ROTI (Dapat dlm 18 biji) 🍞 300g tepung roti 🍞 2 sudu kecil instant yis 🍞 50g gula 🍞 2 sudu besar susu tepung 🍞 170g air suam 🍞 3/4 biji telur 🍞 1 sudu besar marjerin DOH COOKIES (untuk lapisan luar bun) ✨ 80g unsalted butter/butter ✨ 90g gula kastor ✨ 80g telur (sudah dipukul sedikit) ✨ 200g tepung gandum (lebihkan kalau doh lembik) Cara-cara : DOH ROTI ✓ On kan breadmaker (BM). Masukkan semua bahan dalam BM. Masukkan bahan cecair dahulu. Setelah semua bahan dimasukkan, pilih menu DOUGH (masa yang telah ditetapkan adalah 1 jam setengah). Tekan start. Biarkan BM buat kerja dia. ✓ Setelah BM berbunyi, tanda sudah siap, keluarkan doh dari pan, dan tumbuk-tumbukkan untuk keluarkan angin. ✓ Bahagikan doh menjadi bulat keci